INLOGGEN

Wie zijn wij?

Het ESP- gezondheidsconcept werd ontwikkeld door Dr. Annik Mollen. In haar ontwikkelingen baseert zij zich steeds op de laatste wetenschappelijke inzichten en innovatieve diagnostische methoden.

We streven ernaar om ieder individu de mogelijkheid te bieden op een gezonder leven. Via het ESP-concept bieden wij hierbij alvast de eerste stap aan. Met behulp van de ESP-gezondheidstest opent zich een nieuwe invalshoek op uw gezondheid.

De filosofie achter het succesverhaal is nochtans zeer eenvoudig en gebaseerd op een logisch redeneren. ‘Onze cellen hebben een intern geheugen. Ze weten welke taken ze moeten uitvoeren en wat ze ervoor nodig hebben. Voer aan wat je cellen nodig hebben, vermijd storende elementen en respecteer het natuurlijke biofysisch evenwicht in de omgeving van de cellen. Doe je dat niet, dan loopt het fout.’

Voor het ESP-concept is Dr. Annik Mollen een partnership aangegaan met verschillende bedrijven die dezelfde filosofie nastreven en in de ESP-gezondheidstest een belangrijke meerwaarde herkennen ter bevordering van de volksgezondheid.