{TABS_CONTENT}

Bestelprocedure ESP Scanner en software:

1. Aanvraag Epigenetic Scan Profiler

Om gebruik te kunnen maken van de Epigenetic Scan Profiler dient u zich aan te melden via de website. Het aanmeldformulier vind u onder de knop BESTELLEN. Daarna ontvangt u van ons per email een bevestiging van uw aanvraag en ontvangt u de inlogcode voor onze website. Aangezien deze service alleen voor geregistreerde artsen en therapeuten beschikbaar is beoordelen wij uw aanvraag bij binnenkomst en sturen u daarna via de email een link voor het bestellen van de ESP Scanner en software.

2. Bestellen van de ESP Scanner en software

U ontvangt van ons een email met daarin een link voor het bestellen van de ESP Scanner en software. Zodra de bestelling door ons is ontvangen sturen wij u een bevestiging inclusief de factuur. Deze factuur kunt u overmaken op onze bankrekening. Zodra de betaling door ons is ontvangen sturen wij u binnen 14 dagen de ESP Scanner toe.

3. Installatie van de ESP Scanner en software

Zodra uw ESP Scanner door ons is verstuurd kunt u de software van onze website downloaden. Dit doet u door op de knop INLOGGEN rechtsboven te klikken en uw eerder verkregen inlogcode in te vullen. Op uw persoonlijke pagina (Mijn Pagina) vindt u een link om de software te downloaden. Het download bestand kunt u opslaan en uitvoeren. De software installeert zichzelf op uw computer (vanaf Windows). Daarna kunt u de scanner aansluiten op uw USB en u bent klaar om de eerste scan uit te voeren.

4. Het bestellen van scans

Het bestellen van scans kan ook heel eenvoudig via de website.

ESP BESTELLEN