{TABS_CONTENT}

De ESP-gezondheidstest is een niet-invasief onderzoek en wordt uitgevoerd m.b.v. een speciaal ontwikkelde digitale fingerprint meetmethode de Epigenetic Scan Profliler (ESP).

De Epigenetic Scan Profiler maakt gebruik van een gecombineerde meettechnologie. Naast een huidweerstandstest die informatie levert over het celmilieu, wordt tevens het energetisch communicatiesysteem (biofotonen en scalaire golven) en de graad van coherentie in het lichaam in kaart gebracht. Het geheel aan informatie geeft biofeedback over de genexpressie, de eiwitsynthese en de stofwisselingsactiviteit in het lichaam.

De gegevens worden via een beveiligde internetverbinding rechtstreeks naar het analysecentrum gestuurd. Indien u internetverbinding heeft, wordt na enkele minuten het onderzoeksresultaat op de client-software weergegeven. Wanneer er geen internetverbinding is, kan de test toch afgenomen worden. De gegevens worden dan tot 7 dagen bewaard. Zodra de internetverbinding hersteld is, zal het resultaat van de test verschijnen in de ESP programmatuur op uw computer.